Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Θοδωρής Μαραντίνης........!!

Δεν έχουμε πλέον και πολλά συγκροτήματα και μάλιστα με μεγάλη απήχηση σε κοινό διαφόρων ηλικιών.Μάλιστα εγώ ζήτημα να γνωρίζω 3-4 που κάνουν και μια αξιόλογη πορεία.Τουλάχιστον στην δική μας προτίμηση,εδώ στο blog την πρώτη θέση την κατέχουν οι "Onirama"..


Eνα συγκρότημα που ήρθε για να μείνει μιας και αριθμεί αρκετά χρόνια πορείας στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας.Ιδιαίτερη ενασχόληση των μέσων,τόσο την περιοδικού τύπου άλλα και των κοινωνικών δικτύων δείχνουν προς τον frontman του συγκροτήματος Θοδωρή Μαραντίνη.


Διαθέτει πολλά χαρίσματα,ένα από αυτά δείχνει  να είναι η άνεση στην επικοινωνία,κάτι που ξέρει να το κάνει καλά και να το διατηρεί σε σύγκριση με κάποιους που το προσπαθούν άλλα δεν ξε΄ρουν να το ελέγχουν.


Αυτό όμως που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι δεν διστάζει μέσα από τα social media και όχι μόνο να μοιραστεί μαζί με την σύζυγο του Σίσσυ Χρηστίδου άλλα και μόνος αρκετές προσωπικές στιγμές και πληροφορίες (βέβαια πάντα με την προϋπόθεση του ορίου,κάποια πράγματα καλό είναι να μένουν αυστηρά προσωπικά).
Aλλο ένα ωραίο προσόν του Θοδωρή είναι αυτό του "Ακούραστου παιδιού" και την καλής ενέργειας που σου μεταδίδει.Τον έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σε πολλούς ρόλους,αυτόν του Μπαμπά,του κριτή,του παρουσιαστή άλλα και άλλοτε ως ένα ακούραστου παιδιού μέσα από τα διάφορα instagram stories που έχουμε παρακολουθήσει.
Aπο όποια θέση πάντως και να το δεις,σίγουρα ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένα πρόσωπο που θα απασχολήσει πολύ στο μέλλον και το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον δούμε μόνο στον ρόλο που τον αγαπάμε,αυτόν του τραγουδιστή..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.