Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Τάσος Ριζόπουλος....!!

Eίναι ένας παρουσιαστής που έχει καταφέρει και έχει κερδίσει αρκετό καιρό τώρα την εκτίμηση μας και όχι μόνο.Τον συνηθίσαμε παρουσιαστή μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες της συμπρωτεύουσας.


Αυτό που ίσως δεν ξέραμε,είναι ότι ο Τάσος Ριζόπουλος εκτός από την καρδιές των τηλεθεατών έχει καταφέρει και έχει κερδίσει και καρδιές μέσα από τα ερτζιανά μιας και μαζί με την τηλεόραση άλλα τόσα χρόνια τον βρίσκουμε και στα fm.


Δεν γίνεται ή να του έχεις μιλήσει ή να τον έχεις συναντήσει και να μην έχει καταφέρει να σε κερδίσει.Είναι ένα σπάνιο φαινόμενου ανθρώπου που έχει καταφέρει και έχει κάνει πράγματα στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο με την ευγένεια του.


Αυτήν την περίοδο τον βρίσκουμε τηλεοπτικά στο TVΜακεδονία και στην εκπομπή "Όλα Καλά" όπου εκεί καταφέρνει με έναν δικό του τρόπο αρκετούς καλλιτέχνες να του ανοίγονται και να μιλούν σε αυτόν και να τον εμπιστεύονται..


Oτι και να πεις,ότι και να κάνεις στον Τάσο Ριζόπουλο,δεν μπορείς να αντισταθείς,έχει αυτό το κάτι,της ευγενείας άλλα και της παρουσίας που σε κερδίζει..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.