Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Νέος...ωραίος και φυσικά με ταλέντο..

Tον τελευταίο καιρό δεν σας καλομαθαίνουμε όπως στο παρελθόν,το ομολογώ. Αλλα είναι να μην πάρουμε φόρα.Αυτή την φορά σειρά έχει ένα ανερχόμενο ταλέντο που δεν είναι νέο στον χώρο.Αρχικά τον γνωρίσαμε όταν ακόμη στο κανάλι της Μεσογείου (Mega) γινόντουσαν ακόμη τηλεοπτικές σειρές.


Φυσικά όπως καταλάβατε μιλάμε για τον Mιχάλη Λεβεντογιάννη που έπειτα τον είδαμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σήριαλ του Ant1 άλλα και φέτος στο "Τατουάζ" στον Alpha.Αυτό που ίσως δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο Mιχάλης ανήκει στην κατηγορία αυτών που είναι ηθοποιοί και όχι μόν ο λέγονται.


Aρκεί μόνο να παρατηρήσεις τον τρόπο που κινείται και που παίζει.Τα social media του μαρτυρούν έναν άνθρωπο που ξέρει τι κάνει και πότε το κάνει και τι μήνυμα περνάει κάθε φορά μέσα από όλα αυτά.Τώρα όσο αφορά τον τρόπο που παίζει........μιλάνε ευτυχώς ειδικοί στο είδος.


Kάποιοι-ες από εσάς είστε ίσως τυχεροί γιατί του αρέσουν πολύ οι βόλτες στην Αθήνα και ειδικά σε έναν λόφο στην Αθήνα και μπορείς να τον πετύχεις από εκεί που δεν το περιμένεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.