Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ηλίας Δρούλιας (Droulias Brothers )

Toν τελευταίο καιρό,οι νέοι καλλιτέχνες φαίνεται ότι δεν είναι αρκετοί άλλα αυτοί που "βγαίνουν" είναι τουλάχιστον αρκετά ικανοί.Μέσα σε αυτούς ξεχωρίζεις τους Droulias Brothers,το δίδυμο που πραγματικά από το πρώτο τους live έδειξε ότι θα κάνει την διαφορά..


Αν και τα 2 αγόρια αυτά ξεκίνησαν και μάλιστα με διαφορετικές σπουδές ( ο ένας εκ των οποίων δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη το πτυχίο του) παρόλο αυτό δείχνει να τους κερδίζει το τραγούδι.Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τον ένα εκ των αυτών,τον συνονόματο τον Ηλία.

Με Καταγωγή από την Κρήτη και την Μύκονο ο Ηλίας καθ'ομολογίαν φαίνεται να είναι το πειραχτήρι εκ των δύο άλλα και αυτός που είναι ο ποιο ιδιαίτερα επικοινωνιακός τόσο με τις θαυμάστριες άλλα και με τον κόσμο τόσο στα μαγαζιά που εμφανίζονται και προκαλούν πραγματικά ταραχή άλλα και σε κοινές τους εμφανίσεις..


Αυτή του η άνεση φαίνεται ότι παρεξηγείται αρκετές φορές αφού δεν είναι και λίγες οι φορές που τους έχουν περάσει όπως λένε και οι ίδιοι για gay.Σε αυτό ειδικά έχει τύχει να είμαστε μάρτυρες και εμείς μιας και αυτής της παρεξήγησης βρεθήκανε καλεσμένοι σε ραδιοφωνικό σταθμό γιατί κάποιος εκ των δύο είχε "πέσει" στον έρωτα του ραδιοφωνικού παραγωγού.
Όπως δηλώνει λοιπόν και ο ίδιος ο αδελφός του Ηλία,το "μυαλό" του συγκροτήματος σε πάρα πολλές αποφάσεις ( που αλίμονο αν δεν γίνει έτσι) άλλα όταν γράφουν τα τραγούδια τους αυτός που πρωτοστατεί σε όλα αυτά είναι ο Ηλίας.Φυσικά βέβαια μπορεί να υπάρχει μία μικρή άτυπη κόντρα γιατί όπως προαναφέραμε τις αποφάσεις τις παίρνει ο Ηλίας άλλα αποδεικνύετε ότι τις περισσότερες φορές έχει δίκιο.


Και φυσικά θα μας απασχολήσει αρκετό καιρό μιας και ο αριθμός των θαυμάστριων του άλλα και τον ακολούθων του στο instagram του,η άνεση που διαθέτει τόσο στον φακό άλλα και στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν να τον βοηθούν και φυσικά να κάνουν το γυναικείο κοινό να παραμιλά.Τα τραγούδια τους ακούγονται ολοένα και πιο πολύ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.