Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Ιάσoν Μανδήλας.

Για το αγόρι αυτό,πραγματικά δεν τόλμαγα να ασχοληθώ από πριν και αυτό γιατί δεν ήξερα τόσα πολλά πράγματα.Για τον Ιάσονα Μανδήλα τον γοητευτικό νεαρό με την ωραία χορευτική κίνηση,ομολογώ αργήσαμε να μάθουμε.


Τον γνωρίσαμε πρόπερσι,στην συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά του Αντ1 "Συμμαθητές"και ομολογώ εκεί απσχόλησε άλλα όχι τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο άλλα για την γοητεία του.Ανήκει στους νέους,ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς της νέας γενιάς.


Και φυσικά μετά από αυτό δεν εξαφανίστηκε,τον είδαμε και στο "So you think you can dance" πάλι στον Αντ1 άλλα δεν έμεινε εκεί.


          

Τον είδαμε και μέσα από την τελευταία μας συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και πραγματικά το ταλέντο του μας μάγεψε ακόμη μία φορά.Αυτό βέβαια που μπορεί να αρέσει περισσότερο είναι ότι ο Ιάσον παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός και ας μην κάνει ιδιαίτερα πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις..Παραμένει λοιπόν και ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και γιατί όχι μιας και αποτελεί τον σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας και προβολής.Έτσι λοιπόν η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram του πραγματικά έκοψε την ανάσα σε πολλές θαυμάστριες του.

Γιατί,όπως λένε και πολλά κορίτσια,εκτός του ότι διαθέτει μία απίστευτη ομορφιά,διαθέτει και ένα πολύ καλό "πακέτο"..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.