Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Γιώργος Τσούλης..!!!!

Τον Γιώργο Τσούλη ή αλλιώς το "Τσουλάκι" τουλάχιστον όσοι παρακολουθείτε την Ελληνική Τηλεόραση,σχεδόν τον γνωρίζετε όλοι.Ίσως βέβαια κάποιοι όχι,μην νομίζετε ότι είναι κάποιος μάγειρας που δραπέτευσε μέσα από τα γνωστά ριάλιτυ μαγειρικής..


Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τις δικές του εξετάσεις και να έχει πετύχει με την αξία του τον τίτλο που φέρει.Τον γνωρίσαμε αρχικά ως έναν από τους μάγειρες που ήταν στην ομάδα του Άκη Πετρετζίκη,τόσο τηλεοπτικά άλλα και αλλού.


Τον είδαμε με δική του στήλη όσο αφορά την "μαγειρική" και από εκεί μπορούμε να πούμε πήρε και το βάπτισμα του πυρός,στην εκπομπή "Jenny Jenny" φυσικά στην εκπομπή που παρουσίαζε η Τζένη Μπαλατσινού.


Και φυσικά την πιο πρόσφατη,δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη που παρόλο δεν υπάρχει δίπλα της την φετινή σεζόν παρόλο αυτά τον είδαμε να εισβάλει στο πλατό της εκπομπής έχοντας πλέον ένα "δικό " του προϊόν όσο αφορά τον τομέα της διαφήμισης.Στο παρελθόν είχαμε φυσικά αναλύσει και λίγο πιο προσωπικά τον Γιώργο,έναν ανασφαλή τύπο που ανησυχεί λίγο για την εμφάνιση του,προσέχει όμως για να έχει,ιδιαίτερα επικοινωνιακό και φυσικά αρκετά καλό και "λαϊκό" παιδί..
Τώρα για τα υπόλοιπα....φυσικά μπορείτε να τα μάθετε και μέσα από το site του www.giorgostsoulis.com και φυσικά τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.