Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Όταν δεν παρατάς τα όνειρα σου....!!!!

Για τον Νικόλα Κόρρα,το άτομο που θα μιλήσουμε σήμερα είναι ένα αδικημένο παιδί από μας τουλάχιστον γιατί είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε μαζί του αρκετό διάστημα πριν άλλα ποτέ δεν είναι αργά τελικά..Και ναι,καλά βλέπετε,δεν τον γνώρισα στον γάμο του άλλα σε μια επίδειξη πριν 2 χρόνια περίπου και μάλιστα οίκου υψηλής ραπτικής,τον οίκο "Τρανούλης".Η πρώτη εντύπωση να μας αποκαλύψω δεν ήταν και η καλύτερη μου αφού ο Νικόλας είχε αυτό που μάλλον πρέπει να έχει κάποιος για να σου κάνει εντύπωση....!!!
Από τότε όπου γινόταν επίδειξη του οίκου τον έβλεπες να δίνει το παρών άλλα να είναι και παρών και σε όλους τους επίσημους διαγωνισμούς καλλιστείων και όχι μόνο.

Ίσως κάποιοι να τον θυμάστε ποιο πρόσφατα μέσα από την εμφάνιση που έκανε στο show που κερδίζει ολοένα και περισσότερο κόσμο ενάντια σε ότι ακούγεται "Μy style Rocks" που για μια ακόμη φορά ήταν ο γαμπρός στο πλευρό της πολυτάλαντης  Ραμόνας.


Αρκετά νέος και αρκετά ονειροπόλος όπως θα έπρεπε να είναι οι νέοι μας σήμερα ακόμη και αυτήν εποχή.Σπουδάζει φυσιοθεραπεία και πριν βιαστείτε να το πείτε ναι θα είμαστε και μεις μέσα σε αυτούς που θα περάσουν από τα χέρια του.


Που θα τον συναντήσετε,μα φυσικά δουλεύει ως ναυαγοσώστης στο κολυμβητήριο του Περιστερίου,σε φωτογραφήσεις............η τελευταία φωτό όπως μας είπε και ο ίδιος είναι ένα δώρο στις θαυμάστριες του......και φυσικά για ποιο άμεση επικοινωνία μαζί του μπορείτε να τον ακολουθήσετε και στο instagram του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.