Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Στο Κρεββάτι με τον Παναγιώτη....!!!

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά θα συνεχίζουν για πολύ καιρό να μας εκπλήσσουν. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που μπορεί να τον γνωρίσαμε τραγουδιστή.......


Λίγο αργότερα τον είδαμε να μας συστήνει το δικό του μαγαζί στο Αιγάλεω και στο σύντομο μέλλον τον είδαμε συμπαρουσιαστή δίπλα στην Ναταλία Γερμανού........!!!Τα σχόλια δε,αρκετά κολακευτικά μιας και ο Παναγιώτης δείχνει να κερδίζει το στοίχημα.


Με αρκετά καλές συνεργασίες στον χώρο του τραγουδιού,μας εκπλήσσει ευχάριστα στον νέο αυτόν ρόλο και μάλιστα δεν έχει παρατήσει αυτό που αγαπάει και που τον πρωτογνωρίσαμε.


Με αρκετά καλή ποιότητα χιούμορ κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και στον χώρο αυτό.Δεν το έχουν όλοι να μπορούν να ανταπεξέλθουν ε νέους ρόλους.ο Παναγιώτης φαίνεται ότι αυτό το έχει και το κέρδισε μόνος του.Βέβαια όλα αυτά μπορεί να σας είναι γνωστά,όμως εμείς ανακαλύψαμε κάτι υπέροχες φωτογραφίες μιάς και ο Παναγιώτης δεν μας είχε μάθει σε "αποκαλυπτικές" φωτογραφήσεις και φέτος φαίνεται δείχνει να κερδίζει πολλά στοιχήματα.


Τα επίθετα που μπορεί να τον ακολουθούν πολλά,γοητευτικός,ταλαντούχος και άλλα πολλά,ένα όμως είναι αυτό που τον έχει κάνει να ξεχωρίζει,είναι ένα απίστευτα καλό παιδί...!!!Και φυσικά να πούμε ότι οι φωτογραφίες είναι ναι μεν από το πρωσοπικό λογαριασμό του Παναγιώτη στο Instagram άλλα προέρχονται από το "Down Town CY".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.