Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Όταν η γυμναστική συναντά την ΡΑΠ...!!!

Ξέρετε ότι από ποια αγαπημένα μας πράγματα είναι να ξεσκονίζουμε το instagram και συνήθως να "ψαρεύουμε" λαβράκι.Έτσι έγινε και αυτήν την φορά,τον ακολουθούμε αρκετό καιρό και παρατηρούμε τόσο τα like άλλα και το ανέβασμα των φωτογραφιών.Πρόκειται λοιπόν για τον Κώστα Μαράκη,τον όμορφο Κρητικό που μπορεί η κύρια ασχολία του να είναι η γυμναστική άλλα όπως βλέπεται το ρίχνει και πότε πότε ένα τραγουδάκι και φυσικά όχι οποιοδήποτε τραγούδι άλλα ραπ.

Δηλώνει λάτρεις των social media και φυσικά δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αν δεις λίγο τον τρόπο που κινείται εκεί άλλα και τα likes που πέφτουν βροχή.


Και φυσικά όλα αυτά με τις ευλογίες του ιδίου του Κώστα που μας έδωσε για αρχή αυτές τις λίγες πληροφορίες άλλα μας υποσχέθηκε ότι σύντομα θα έχουμε και καινούριο υλικό άλλα και περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον γοητευτικό κρητικό.
Τώρα όσο αφορά που μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες ή και ακόμη να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον γυμναστή μας δεν έχετε τίποτα καλύτερο από το να τον ακολουθήσετε στο instagram του και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.....................και μην ξεχνάτε,έχουμε και συνέχεια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.