Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Μαθαίνοντας και μια άλλη πλευρά της ζωής,την χαρούμενη.

Τον Γιώργο φυσιογνωμικά τον γνωρίζουμε αρκετό καιρό,είτε μέσα από τα social είτε από αυτά τα βράδια της νυχτερινή μας εξόδου που το μάτι σου πέφτει σε χαμόγελα που ξέρουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.


Εκεί λοιπόν είπαμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα του Γιώργου να μάθουμε λίγα πράγματα για αυτόν.Δεν είναι μοντέλο,ούτε ηθοποιός άλλα και ούτε κάποιος celeb που θα μπορούσατε να τον ξέρατε από κάποια κοσμική στήλη ή κάποια κουτσουμπολίστικη εκπομπή.


Γνωρίζοντας λοιπόν τον Γιώργο Μουστογιάννη καταλαβαίνεις αργά ή γρήγορα ότι τελικά ατό που μετράει στην ζωή είναι η αισιοδοξία.Είχαμε ξανααναφερθεί μέσα από το blog στον Γιώργο ίσως εκείνη την στιγμή να είχαμε κάνει κάποια λάθη και αυτό ίσως να ευθύνεται ότι δεν τον είχαμε προσέξει καλά!!!!


Αυτήν την φορά όμως,φροντίσαμε οι πληροφορίες μας να είναι σωστές και δια στόματος του ίδιου του Γιώργου,προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.Δεν είναι μοντέλο και ούτε το παριστάνει,σας είπαμε,απλά δείχνει να απολαμβάνει την ζωή,κάτι που ίσως και μείς μέσα από εδώ δεν το έχουμε αναδείξει,το μήνυμα αυτό.
Κοιτάζοντας λοιπόν πιο προσεχτικά αυτήν την φορά την προσωπικότητα του άλλα και τον τρόπο που μπορεί να κινείται και όσα επιτρέπονται να μάθεις μέσα από ένα κοινωνικό δίκτυο είναι τελικά πάρα πολλά.Καταρχάς σας είπαμε δεν είναι μοντέλο,δεν είναι ψώνιο απλά του αρέσει να απολαμβάνει και να το αποτυπώνει με μια εικόνα....!!!
Έτσι λοιπόν ένας άλλος τίτλος που μπορείς να δώσεις σε αυτό το άρθρο είναι "ξεφυλλίζοντας τις διακοπές του Γιώργου" ή "Τα όμορφα μέρη της Ελλάδος μέσα από την ματιά του Γιώργου" άλλα ας μην μένουμε στα γραπτά.Σαντορίνη,Κρήτη και Αθήνα ήταν τα καλοκαιρινά σημεία,που απολάμβανε τις διακοπές άλλα φρόντισε να μας δείξει και σε μας και μάλιστα να καταλάβουμε ότι τελικά τα πράγματα που μπορείς να δεις μέσα από έναν φακό πραγματικά είναι πάρα πολλά.Μπορεί το αγόρι αυτό να μην έχει καταγωγή από την Κρήτη ή την Σαντορίνη άλλα ο γοητευτικός Αρκάς,δείχνει ίσως και να είναι ο μόνος που έχουμε συναντήσει το φετινό καλοκαίρι,τις ομορφιές της Ελλάδος.


Και ίσως να σου δίνει και ένα "μήνυμα" κάτι που οι ρυθμοί της καθημερινότητας σε κάνουν να ξεχνάς.Τα πιο ωραία πράγματα είναι και τα πιο απλά....απλά απόλαυσε τα και το κυριότερο.........................................χαμογέλα,δεν κοστίζει τίποτα..!!!!


Tα υπόλοιπα τα ξέρετε,απλά τον ακολουθάτε  :  instagram George

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.