Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Κώστας Τσουρός..........................η αποκάλυψη συνεχίζεται!!!!!

Ήταν η τηλεοπτική αποκάλυψη του περσινής τηλεοπτικής περιόδου,ο Κώστας Τσουρός δεν μπήκε απότομα βέβαια στην ζωή μας προϋπήρχε μέσα από την Κρατική τηλεόραση άλλα και από την ειδήσεις του Αντ1 άλλα δεν άργησε γρήγορα να φανεί το "ταλέντο" του.


Και φυσικά εκτός από πάρα πολύ καλός δημοσιογράφος,άψογος επαγγελματίας και φυσικά γνώστης αυτού που κάνει,είναι και ένα ιδιαίτερα αγαπητό και προσεγγίσιμο παιδί κάτι που δεν μας ε΄χουν συνηθίσει μέχρι τώρα,βέβαια όλα αυτά σε όρια που ευγενικού και του επιτρεπτού.


Εκτός λοιπόν,όλων των παραπάνω προσόντων,ο Κώστας μπορεί να μπήκε για κάποιους-ες λίγο απότομα στην ζωή τους άλλα όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει και αυτό είναι καλό,είναι ένα νέο πρόσωπο που έχει πάρα πολλά να δώσει.

 
Διαθέτει όλα αυτά τα καλά που μπορεί να τον κάνουν έναν πολύ καλό παρουσιαστή,δημοσιογράφο και κυρίως έναν σπουδαίο επαγγελματία άλλα όπως όλοι μας δεν είναι μόνο τα καλά.Απλά σε κάποιες περιπτώσεις και σε αυτές ανήκει και ο Κώστας Τσουρός,τα προτερήματα υπερτερούν .


Πληροφορίες λένε,ότι ο Κώστας λόγω της "καλής διαγωγής" που έδειξε και στην αγάπη του κόσμου,κέρδισε επάξια το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά δίπλα στην Φαίη Σκορδά και φυσικά στο "Πρωϊνό μου".


Και φυσικά,εκτός από κούκλος (κορίτσια για εσάς),επαγγελματίας,καλό παιδί και όλα τα υπόλοιπα το σημαντικότερο είναι ότι δεν "δαγκώνει" και φυσικά απαντάει ο ίδιος σε όλα τα κοινωνικά του δίκτυα.Φυσικά το πιο λαοφιλές δείχνει πλέον να είναι το instagram από όπου πήραμε και εμείς το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.................


Και φυσικά μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να ακολουθήσετε τον Κώστα στον παρακάτω σύνδεσμο για πιο άμεση επικοινωνία και όχι μόνο.....Kostas Tsouros Instagram...!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.