Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Ένας Χάρης....................σκέτη καταστροφή.

Είναι το επάγγελμα που τον τελευταίο καιρό έχει επικρατήσει μιας και πολλοί νέοι το ακολουθούν.Είναι ένα επάγγελμα που έχει ξεφύγει από τα γνωστά δεδομένα και πλέον βασίζεται και αυτό στις καλές δημόσιες σχέσεις...!!!


Ο Χάρης Ιωαννίδης,είναι ένα πρόσωπο που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τόσο για τον επαγγελματισμό του που στον χώρο αυτόν πλέον όλα μαθαίνονται άλλα και το ιδιαίτερο ΄χαρισμα που διαθέτει και στην επικοινωνία.


Είναι από τα αγαπημένα μας παιδιά,τόσο γιατί η ποιότητα του χαρακτήρα του είναι κάτι που σπάνια συναντάς πλέον άλλα και γιατί είναι από τα παιδιά που στηρίξαμε,στηρίζουμε και δεν το μετανιώσαμε καθόλου.


Έρχεται από την όμορφη Θεσσαλονίκη,μπορεί να ζει και να εργάζεται εκεί άλλα δεν είναι και λίγες οι φορές που έρχεται και παραδίδει τα μαθήματα του και εγώ και μάλιστα σε πολύ γνωστό χώρο στην Γλυφάδα που πηγαίνουμε και εμείς.


Και φυσικά δεν σταματάμε εκεί,η στήλη του στην free press "Lifo" αρχίζει και αυτή να αποκτά το δικό της κοινό αφού μοιράζετε μαζί μας αρκετά μυστικά και tips για ένα σωστό και όμορφο σώμα.Βέβαια μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ο Χάρης είναι από τους λίγους εκείνους.............


Εκτός λοιπόν από όλα τα παραπάνω χαρίσματα που αναφέραμε,είναι ιδιαίτερα ευρηματικός στα κοινωνικά του δίκτυα και μάλιστα στο Instragram του Χάρη,κάθε του φωτογραφία προκαλεί εγκεφαλικά άλλα σε "σκουντάει" για να δεις και τα οφέλη της γυμναστικής.....!!!Όσοι βέβαια θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα γύρω από τον Χάρη Ιωαννίδη,δεν έχετε τίποτα καλύτερο από το να τον ακολουθήσετε στο instagram του και να μαθαίνετε τόσο νέα του άλλα και να συνομιλείτε ευγενικά μαζί του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.