Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Ένας σεφ.................σωστό μοντέλο!!!!

Τον τελευταίο καιρό,τηλεοπτικά τουλάχιστον βλέπουμε αρκετούς σεφ μέσα από διάφορες εκπομπές της ελληνικές τηλεόρασης και όχι μόνο.Μπορεί όχι ίσως τυχαία αυτοί που έχουμε δει μέσα από τον τηλεοπτικό δέκτη να είναι και πολύ καλοί μάγειροι άλλα να διαθέτουν και αναλογίες και ομορφιά ενός μοντέλου.Ο Σεφ που θα σας συστήσουμε σήμερα,δεν έχει κάνει καριέρα ακόμη στην τηλεόραση,αν και εμείς τον γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτική εκπομπή άλλα όχι από αυτές που σας πάει το μυαλό άλλα από κάποια άλλη.


Εκεί μάγεψε με τις υπέροχες γεύσεις ,στο παρελθόν όμως έχει ασχοληθεί με το modeling αν και νομίζω ότι είναι που δεν το εγκατέλειψε ποτέ απλά στράφηκε πλέον σε άλλον τομέα τουλάχιστον επαγγελματικά.

                             

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μεγάλωσε στο Μεσολόγγι εκεί από όπου τελείωσε και την σχολή μαγειρικής,στην συνέχεια ασχολείται και με το modeling ώς φωτομοντέλο άλλα τον κερδίζει η μαγειρική αφού έχει εργαστεί σε αρκετά καταξιωμένα μαγαζιά σε Αθήνα,Σπέτσες,Χανιά και Άνδρο.


Αυτό που σίγουρα σε κερδίζει στον Γιώργο είναι σίγουρα η ευγένεια του όταν τον γνωρίσεις άλλα σίγουρα τρελαίνεις τον ουρανίσκο με τις υπέροχες γεύσεις του και αν είσαι του αντίθετου φύλλου μαγεύεσαι από την διακριτική γοητεία του.


Κάπως έτσι στάθηκε η αφορμή για το άρθρο,επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο και φυσικά δεν μας αρνήθηκε την βοήθεια ώστε να μάθουμε κάποιες πληροφορίες γύρω από αυτόν άλλα και να μοιραστεί μαζί μας κάποιες φωτογραφίες του,Και μας υποσχέθηκε ότι δεν μείναμε μόνο εδώ,καλοκαίρι έρχεται και εκτός από υπέροχες γεύσεις θα μας δείξει και θα μας πει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.