Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

O Ζερβουδάκης.................προκαλεί!!!

Κάποιοι τον γνωρίζουμε από την συμμετοχή του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας,είναι από τους καλούς συνεργάτες της εκπομπής άλλα και κάποιοι μέσα από διάφορες αναρτήσεις σε site & blog.
Πρόσφατα τον είδατε μέσα από editorial αποκλειστικά για εμάς από τον Akis photography.


Για ακόμη μία φορά,απασχολεί τα κοινωνικά δίκτυα και αυτό γιατί το αγόρι αυτό,ξαναπήγε ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων.Εκεί όπως είναι φυσικό δεν ήταν τόσο ήσυχος όσο θέλουμε να νομίζουμε μίας και μέσα από το instagtram του ανακαλύψαμε και τα πρώτα του μπάνια.


Μέσα στο Πάσχα,οι ηλιόλουστες μέρες ήταν γεγονός και δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύψαμε και σας δείξαμε τα πρώτα μπάνια των επωνύμων και μη.Έτσι για μια ακόμη φορά ανακαλύψαμε ότι ο Tom Zervoudakis κολυμπάει μόνο με τα απαραίτητα...........................δηλαδή το άρωμα του!!!


Η Παραλία δείχνει να είναι ήρεμη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλευτεί την "ελευθερία" της φύσης άλλα και να μην "προκαλέσει" ευχάριστα τολμώ να πω.Και φυσικά ήταν ιδιαίτερα ενεργός και με παραγωγό,μαζί στην ανάρτηση και την παραγωγή του τελευταίου βίντεο  ο Αντώνης Χατζηαντώνας,παραγωγός from LA και για μια φορά ακόμη,προκάλεσε ταραχή...!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.