Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

From Cyprus..................with love...!!!

Kαι ποιος σας είπε ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που ξεχωρίζουν,φυσικά και η ανακάλυψη μας έρχεται από την όμορφη Κύπρος.Τα υπέροχα μέρη της τα βλέπουμε μέσα από πολύ καλές τηλεοπτικές δουλειές αυτό που ίσως δεν ξέραμε είναι ότι τελικά κρύβει πολλά ταλέντα.


Το μοντέλο μας,ο Κριστιάν Γεωργίου ο φωτογράφος μας ο Σταύρος Χριστοδούλου.Kαι οι δύο,άνθρωποι που έχουν κάνει την δική τους καριέρα στην όμορφη Κύπρο και αρκετά συχνά δουλειές τους έχουν δημοσιοποιηθεί και σε ξένα περιοδικά.


"Από τότε που θυμάται τον εαυτό του,είναι παθιασμένος με την τέχνη.Εχει περπατήσει κάτω από διάφορα μονοπάτια για την επίτευξη της καλλιτεχνικής έκφρασης,όπως ζωγραφική σε καμβά και ψηφιακά δημιουργία και επεξεργασία εικόνων.Αυτό ήταν μέχρι που ανακάλυψε την φωτογραφία,στη συνέχεια γίνεται φανερό ότι αυτό είναι το μέσο που του επιτρέπει να εκφράσει τον εαυτό του περισσότερο,το οποίο πληροί δημιουργικές του ανάγκες.

                  


Μεταξύ άλλων,η φωτογραφίες του,έχουν παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα Vogue Italia,η σκοτεινή περιοδικό ομορφιάς και KaltBlut Magazine και πολλά άλλα.Ενδιαφέρεται να εμπνέεται για τις μελλοντικές εργασίες από τις  συνεργασίες με μοντέλα,άντρες και γυναίκες για να μπορεί να συλλάβει μοναδικές εικόνες" και ο Σταύρος Χριστοδούλου είναι ακόμη στην αρχή.Τον γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από την συμμετοχή στο Mr Cyprus,έναν διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο νησί και όπως όλα ομολογούν,έβγαλε πολλά ταλέντα και ότι έχει ακόμη πολλά να δώσει.
Ο Christian Γεωργίου μπορεί να φαίνεται κάπως απρόσιτος,όμως είναι ένα γλυκό και ταπεινό αγόρι με όνειρα!!!Και ενώ στη θέση του,πολλά αγοράκια θα παρατούσαν τις σπουδές τους για να αρπάξουν ότι μπορούσε να τους δώσει ο "απόηχος" των καλλιστείων,συνεχίζει με αργά και σταθερά βήματα.....


Δείτε τον καλά,γιατί στο μέλλον είμαστε σίγουροι πως θ φιγουράρει στις καμπάνιες μεγάλων σχεδιαστών μόδας άλλα και ίσως κάποιον ρόλο στην τηλεόραση γιατί ο φακός του έχει αδυναμία.

Official Page Photographer :  https://www.facebook.com/stavroscphotography/?pnref=story
Official Page Model   : https://www.facebook.com/Christian-Georgiou-668636089905803/?fref=ts