Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Πάνος Κοντογιώργος.............αλλιώς,η yoga κατακτά ολοένα και περισσότερο έδαφος!!!

Κάποιοι ίσως με πουν εμονικό,αυτό ίσως οφείλεται το ότι κολλάω με κάποια άτομα και όταν θέλω να το προβάλω μέσα από το blog μπορεί να κάνω λίγο καιρό υπομονή άλλα όταν το αποφασίσω δεν μπορώ να κάνω πίσω.


Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι και ο Πάνος Κοντογιώργος.Μπορεί να μην τον γνωρίζετε και είναι λογικό δεν έχουμε συνηθίσει να προβάλουμε άτομα που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο άλλα ποτέ μην λες ποτέ,τελικά.


Είναι ίσως από τους καλύτερους δασκάλους yoga άλλα πριν από όλα αυτά ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το Πάνο. Προέρχεται επαγγελματικά από έναν χώρο που είναι ίσως από τους πιο δύσκολους πλέον,αυτόν της δημοσιογραφίας που από κάποιους μην πούμε για όλους χαρακτηρίζεται ως "αδηφάγος".Η συνάντηση του με την yogaήταν εντελώς τυχαία άλλα και ο ερωτάς του για αυτή κεραυνοβόλος αφού καταφέρνει και παίρνει το δίπλωμα,συμπληρώνοντας το πρόγραμμα των 200 ωρών στο σύστημα YogaWorks.Παράλληλα λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια..................


σεμινάρια με τους Edwin Bergman,Jeanne Heileman,Joan Marie Hyman,Chunk Miller και φυσικά δεν τελειώνει εδώ,ο Πάνος Κοντογιώργος είναι το όνομα αυτό που θέλαμε να ασχοληθούμε με το άτομο του πολύ καιρό και φυσικά δεν θέλαμε να το κάνουμε χωρίς την άδεια του.


Έτσι λοιπόν με την βοήθεια του,το βιογραφικό του φυσικά δεν τελειώνει εδώ,είμαστε λίγο φειδωλοί σε ότι γράψαμε και αυτό γιατί θέλουμε να ξανασχοληθούμε με το φαινόμενο αυτό και να σας πούμε φυσικά ότι ακόμη και το φωτογραφικό του άλμπουμ είναι πραγματικά υπέροχο.


Οπότε για μια ακόμη φορά και με την πολύτιμη βοήθεια του πάντα,θα σας πούμε κάποια πράγματα παραπάνω που αφορούν τον Πάνο Κοντογιώργο και ίσως να αγαπήσετε για κάποιον λόγο παραπάνω ίσως και σεις την yoga όπως και εμείς.