Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Αυτό το θέμα είναι από τα SOS..................!!!!

Λίγο πριν την παγκόσμια ημέρα του Aids,οι καμπάνιες που τρέχουν για την μάστιγα αυτή,είναι πάρα πολλές.Πολλοί οι επώνυμοι που έχουν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό για την εκστρατεία μέσω περιοδικών και άλλων έντυπων μέσων.


Ένα τέτοιο πρόσωπο που παρόλο που τον θυμόμαστε μέσα από τα editorial των περιοδικών για την συγκεκριμένη εκστρατεία κατέχει και έναν άλλον τίτλο,αυτόν του πιο sexy παρουσιαστή και είναι ένας τίτλος που όπως φαίνεται τον ακολουθεί για χρόνια.


Μεταξύ άλλων ο Τάσος Ριζόπουλος δεν είναι μόνο παρουσιαστής,μπορεί να τον θυμόμαστε ς παρουσιαστεί άλλα είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς στο Cosmoradio 95,1 κάθε μέρα 18:00-20:00.


Αλλά και στην Εγνατία Τηλεόραση κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00 άλλα και αρκετές φορές έχουμε δεί δικές του συνεντεύξεις να έχουν φιλοξενηθεί και στον τηλεοπτικό αέρα του "Ε" και στην εκπομπή της Χριστίνα Λαμπίρη.Όπως και το κάνουμε,όμως το θέμα είναι ένα.Ξέρει να κερδίζει το παιχνίδι και μάλιστα με τους δικούς του όρους και να παραμένει για μια ακόμη φορά στην κορυφή.....!!!!