Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Άνδρας.....................μόνος στο σπίτι...............!!!


Σας  έχουμε συνηθίσει να σας γνωρίζουμε άτομα που ασχολούνται με τον χώρο του Modeling είτε ενεργά είτε ερασιτεχνικά,αυτό όμως που δεν σας έχουμε συνηθίσει είναι να σας παρουσιάζουμε ωραίες και αξιόλογες δουλειές.


Πριν λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει τον εν λόγω κύριο σε καλοκαιρινές εφωτογραφικές εξορμήσεις στην παραλία.Αυτήν την φορά σας παρουσιάζουμε το πώς μπορεί να κυκλοφορεί ένας άντρας "μόνος" στο σπίτι.


Η έμπνευση δεν ήταν ένα δύσκολο πράγμα,ο Βασίλης έχει και είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις για φωτογράφηση και στο παρελθόν άλλα και τώρα,σας είπαμε όμως δεν είναι επαγγελματίας ήθελε όταν αποφασίσει να το κάνει να είναι σίγουρος ότι δεν θα εκτεθεί και το αποτέλεσμα θα είναι ωραίο.


Μια κρύα μέρα του χειμώνα (αν και ο Βασίλης είχε αντίθετη γνώμη) το editorial στήθηκε...............εξάλλου όπως λέμε και στις κρυφές μας συζητήσεις και όχι μόνο εμείς,τον Βασίλη είναι από τα λίγα άτομα που θέλεις να τον βλέπεις μόνο με τα απαραίτητα.Αυτό ίσως θα μπορούσε να θεωρηθεί και σαν απάντηση και σε κάποια σχόλια όσο αφορά τον Βασίλη άλλα όσο αφορά και εμάς μέσα από τα mail και τα σχόλια που λάβαμε,εμείς άλλα πολύ περισσότερο εκείνος απαντάμε με την δουλειά μας και μόνο.


Φαίνεται ότι ένας άντρας μόνος στο σπίτι αποτελεί πειρασμό για έναν φωτογράφο,πόσο μάλλον για εκείνες την ψυχές που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς περνάς ο καλός τους.Το σίγουρο είναι ένα,ότι μετά από αυτήν την φωτογράφηση τα social media του Βασίλη θα πάθουν έναν μικρό πανικό και όχι τυχαία................!!


Και το άσμα έλεγε "τι κάνω μόνη μου,μες το σαλόνι μου" αυτήν την φορά σε γένους αρσενικό κάποιος άλλος και καθόλου τυχαία μας αποκαλύπτει τι κάνει όχι μέσα στο σαλόνι του αλλά..................................!!!

             Μodel :  Basilis Kaps
Photography:  Nick Salapatas
Official Page Photographer  :  https://www.facebook.com/nick.salapatas.photography/