Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Ξέγνοιαστες διακοπές.......................!!!

Και όμως ποίος είπε ότι η καλύτερη περίοδος διακοπών είναι μόνο το καλοκαίρι,αν και οι περσινές του διακοπές μας είχαν διαφύγει δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις φετινές.Όπως όλα δείχνουν μπορεί το καλοκαίρι για κάποιους να είναι περίοδος διακοπών,

 

Ο Χρήστος Τσουκαλάς μπορεί να τον θυμάστε κάποιες από τις παρουσιάσεις μέσα στο blog,αυτήν την φορά όμως μας απασχολεί ευχάριστα,Μπορεί ο ίδιος να εργάζεται την περίοδο που για τους περισσότερους είναι περίοδος διακοπών.

 

Ο ίδιος δείχνει βέβαια να μην τον απασχολεί και ιδιαίτερά και  φυσικά να απολαμβάνει τις διακοπές του όταν οι άλλοι δουλεύουν.Για ακόμη μία φορά ο τόπος διαφυγής και ηρεμίας του είναι κάπου εκτός Ελλάδος και όπως ήδη καταλάβατε μερικοί από τις φωτογραφίες είναι το Dubai.


 Και φυσικά σε όλο αυτό το ξέγνοιαστο ταξίδι δεν ξεχνάει και εμάς που του ζητήσαμε αυτό το ταξίδι του να το κάνουμε θέμα και φυσικά να μας χαρίσει την δική του φωτογραφική άποψη από το όμορφο Dubai.

 

Όπως ξέρετε του Χρήστου Τσουκαλά δεν μπορούμε να του χαλάσουμε άλλα και να χαλάσει χατήρι,αν και ο ίδιος μένει και εργάζεται στην όμορφη Κώ και μάλιστα είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης
ενοικίασις αυτοκινήτων,όσες φορές του έχουμε ζητήσει το οτιδήποτε ποτέ δεν είπε όχι.